Åbningstider
   • Mandag: lukket
    Tirsdag - onsdag : åbent i følge aftale
    Torsdag: 12-16
   • Fredag:   12-16
   • Lørdag:   11-15
   • Søndag:  11-15
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:20 47 88 20

Send os en e-mail

Pavillionen er indtil videre LUKKET for salg af kaffe og medbragt mad grundet Corona Virus.

Strejf Fra Verden udviddede i 2016 med en stor 8 kantet pavillion med tilhørende toilet bygning lige udenfor butikken. Der er i alle bygninger let adgang for dårligt gående og kørestols brugere.

Pavillionen er smukt beliggende med 360 graders udsigt til marker, gravhøj, Kilen, Limfjorden, Struer Havn og By. Der er plads til ca. 35 personer.

Formålet med pavillionen har i første omgang været at skabe mulighed for at modtage større grupper, men også for at skabe bedre vilkår for besøgende generelt.
I det daglige fungerer pavillionen som udstillingslokale og "dagligstue" for dem der gerne vil blive lidt længere og som har tid til at drikke kaffe.
Kaffe ad libiyum koster kr. 15,- og man kan indtil videre selv medbringe mad i pavillionen, når vi ikke selv har arrangementer der - det er dog nødvendigt at aftale det med Jette, hvis man vil være sikker - gerne via mail på jette@strejffraverden.dk

Man kan altid købe kaffe, te, varm chokolade, sodavand samt lidt chokolade. Ca. 30 gange årligt holder vi cafe dage, hvor vi tilbyder lidt lækkert kage eller lignende afstremt efter årstiden.

Prøv gerne vores lækre kage tapas på følgende dage:

Alle påskedage

Stor Bededag

Mors Dag

 Kristi Himmelfartsdag

 Pinsedag