Åbningstider
   • Mandag-onsdag i følge aftale
   • Torsdag 11-16
   • Fredag  11-16
   • Lørdag  11-15
   • Søndag 11-15
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:20 47 88 20

Send os en e-mail

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Strejf Fra Verdens Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Strejf Fra Verden.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Strejf Fra Verden. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra  Strejf Fra Verden anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Strejf Fra Verden.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse eller på nærmeste post afhentningssted i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Mindre forsendelser sendes som B post på købers adresse og større forsendelser over 2 kg sendes som pakke - normalt med afhentning på nærmeste post afhentnings sted.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Dog overgår ansvaret for varen til køber, så snart varen er modtaget, når det gælder Mexico glas og polsk keramik. Det er købers ansvar at tjekke leverancen for skader, også selv om det senere gives videre i gave. Evt. fragtskade skal anmeldes straks og senest efterfølgende dag ellers erstatter Strejf Fra Verden ikke.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage. Varer uden original emballage tages ikke retur.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Strejf Fra Verden skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Strejf Fra Verden. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Strejf Fra Verden har stillet dig i udsigt. Strejf Fra Verden står i garanti perioden for reparation eller ombytning af varen, såfremt den ikke kan repareres. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Strejf Fra Verden.

Fortrydelsesret
Strejf Fra Verden yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Strejf Fra Verden underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Ønsker du at returnere en vare, som du har brugt, er det Strejf Fra Verden, der vurderer, hvilken procentdel der betales tilbage.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: jette@strejffraverden.dk.

Pris og betaling
I Strejf fra Verdens webshop har du mulighed for at betale med Dankort, Visa-kortet, Master Card, med bankoverførsel og mobile pay til 17 656. Alle priser i webshoppen på web-adressen http://www.strejffraverden.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.