Åbningstider
  • Mandag: Ifølge aftale
  • Tirsdag: Ifølge aftale
  • Onsdag: Ifølge aftale
  • Torsdag: 11.00 - 17.00
  • Fredag: 11.00 - 17.00
  • Lørdag: 11.00 - 16.00
  • Søndag: 11.00 - 16.00
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:20 47 88 20

Send os en e-mail

Vi har nu igen åbent for servering af kaffe i pavillionen til et begrænset antal og har dagligt kaffe med guldbarre eller lignende til 20,- og kaffe ad libitum 15,-. Fra d. 8. november serverer vi varme vafler med syltetøj for 20,- og ris a' la manda med kirsebær sovs i weekends for 25,-

På grund af de ændrede vilkår Covid 19 har medført i forhold til antal besøgende og ekstra rengørring tilbyder vi ikke længere, at man kan medbringe egen picnic kurv i pavillionen. Man er stadig velkommen til at sidde udenfor med egen picnic kurv. 

Strejf Fra Verden udvidede i 2016 med en stor 8 kantet pavillion med tilhørende toilet bygning lige udenfor butikken. Der er let adgang fra butikken også for dårligt gående og kørestols brugere.

Pavillionen er smukt beliggende med 360 graders udsigt til marker, gravhøj, Kilen, Limfjorden, Struer Havn og By. Der er normalt plads til 30 personer, men p.t. færre grundet Covid 19.

Formålet med pavillionen er at skabe mulighed for besøg af større grupper, men også for at skabe bedre vilkår for besøgende generelt.
I det daglige fungerer pavillionen som udstillingslokale og "dagligstue" for dem der gerne vil blive lidt længere og som har tid til at drikke kaffen. 

Der er altid mulighed for at købe kaffe, te, cacao, sodavand og chokolade. Op til 30 gange årligt holder vi cafe dage, hvor vi tilbyder lidt lækkert kage eller lignende afstremt årstiden. Kontakt gerne Jette, hvis du/I har særlige ønsker eller ønsker at lave en aftale.